Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Clatim carnea sub un jet rapid de apa rece, apoi o stergem cu servetele absorbante.
Taiem feliile dupa preferinta, apoi le asezam intre doua folii din plastic si le batem usor cu ciocanul de snitele pe ambele parti, pana se aplatizeaza si se subtiaza considerabil, avand totusi grija sa nu distrugem fibra, acest lucru ducand la ruperea feliilor de carne.
Presaram sare si piper dupa gust, acoperim cu o folie si le dam la rece pentru 1 ora.
Mixam ouale cu apa minerala si faina, adaugam putin piper alb si un varf de cutit praf de copt, mai mixam 2 minute.
Punem la incins uleiul in tigaie, trecem feliile de antricot batut prin amestecul de ou si faina, apoi le prajim in baie de ulei pana se rumenesc frumos pe ambele parti.
Pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult