Snitele de porc in pesmet

de Valclaudia in Porc, 14 Sep 2014 | 5148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc, cca 750 gr.
  • 2 oua
  • sare si piper dupa gust
  • pesmet, cca 100 gr.
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc in pesmet:

Carnea de porc se taie felii, apoi se bate cu ciocanul de batut snitele.

Se presara sare si piper.

Ouale se bat intr-un castron cu putina sare si piper alb macinat.

Trecem snitelele prin oul batut,apoi prin pesmet si le prajim in tigaie in baie de ulei pana capata culoare aurie/ aramie in functie de gust.

Scoatem snitelele pe hartie absorbanta sa se scurga uleiul in excel,apoi servim cu orice garnitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc in pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]