Snitele de porc in pesmet

de Valclaudia in Porc, 14 Sep 2014 | 4771 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc, cca 750 gr.
  • 2 oua
  • sare si piper dupa gust
  • pesmet, cca 100 gr.
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc in pesmet:

Carnea de porc se taie felii, apoi se bate cu ciocanul de batut snitele.

Se presara sare si piper.

Ouale se bat intr-un castron cu putina sare si piper alb macinat.

Trecem snitelele prin oul batut,apoi prin pesmet si le prajim in tigaie in baie de ulei pana capata culoare aurie/ aramie in functie de gust.

Scoatem snitelele pe hartie absorbanta sa se scurga uleiul in excel,apoi servim cu orice garnitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc in pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele pufoase cu usturoi