Intotdeauna gustos.
Se spala carnea, se sterge prin tamponare si se portioneaza in bucati de 0,5-1 cm.
Urmeaza sa le condimentam cu sare, piper si usturoiul zdrobit.
Se pune o folie deasupra si se bate usor cu ciocanul de snitele sau cu fundul unei cratite, avand grija sa nu se zdrobeasca carnea.
Pesmetul si faina se pun fiecare intr-un castron sau tavita. In alt castron vom pune ouale, putin lapte si sare.
Mai departe vom trece feliile prin faina, apoi prin ou, si la final,prin pesmet si presam usor. Se incinge uleiul, cam 0,5 cm. Se pun la prajit feliile. La inceput miscam usor de vasul in care se prajesc ca sa nu se lipeasca. Se intorc de pe o parte pe alta pana capata o culoare aurie. Se scot pe un servet de bucatarie pentru a absorbi excesul de grasime. Se serveste cu o felie de lamaie. Interiorul trebuie sa fie fraged, iar exterorul crocant.
1
Se serveste cu salata de cartofi si un pahar de vin sau bere.