Snitel din parizer cu cartofi natur si branza

de Patricia Iordache in Mancaruri cu carne, 23 Iul 2013 | 9477 vizualizari

 

Nu sunt deloc adepta consumului de mezeluri din comert insa, uneori trebuie sa recunosc ca mai gust cate ceva. De aceasta data m-am gandit sa fac niste snitele din parizer asa cum mancam in copilarie. Garnitura de cartofi natur s-a potrivit de minune!

 

INGREDIENTE

  • Pentru snitele:
  • 6 felii parizer taranesc (diametru mare);
  • 1 ou mare (sau 2 mici);
  • sare;
  • piper;
  • 3-4 linguri cu faina;
  • ulei (pentru prajit);
  • Pentru garnitura:
  • 6 cartofi potriviti;
  • apa (pentru fiert cartofii);
  • putina sare;
  • 1 lingura cu ulei;
  • patrunjel proaspat;
  • 150 gr. branza de oaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din parizer cu cartofi natur si branza:

Cum preparam snitelele:

Taiem feliile de parizer in doua, pe jumatate.

Batem oul cu putin sare si adaugam putin piper. In alt vas punem faina.

Luam fiecare jumatate de felie de parizer si o dam prin faina, ou, faina. Punem felia in baia de ulei fierbinte. Procedam asa cu toate feliile de parizer.

Cand s-au rumenit pe scoatem pe servetele de bucatarie pentru a elimina surplusul de ulei.

Cum preparam carofii natur:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem cubulete.

Ii punem intr-un vas, ii acoperim cu apa rece, presaram sare si o lingura de ulei.

Acoperim cu un capac si in momentul in care apa incepe sa fiarba ii lasam 20 minute cu capacul pus intr-o parte.

Cand sunt fierti, scurgem apa si punem cartofii pe farfurie. Asezam alaturi snitelele din parizer, radem branza de oaie, presaram patrunjel proaspat tocat si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din parizer cu cartofi natur si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din pipote de pui cu galuste