Snitel din parizer cu cartofi natur si branza

de Patricia Iordache in Mancaruri cu carne, 23 Iul 2013 | 9480 vizualizari

COMENTARII (35)

Patricia Iordache 1

23.07.2013, 23:40

Geanina, nici eu nu consum mezeluri dar asa, la 100 ani, merge sa incerci.

Patricia Iordache 1

23.07.2013, 23:40

Bya...

Patricia Iordache 1

23.07.2013, 23:41

Andreea, ma bucur ca ti-am amintit de vremurile cand erai acasa.

- Andreea - 1

23.07.2013, 23:58

mihaelar63 1

24.07.2013, 00:17

Chiar imi amintesc de copilarie snitelele de parizer
Parizerul era 8 lei / kg.Si eu credeam ca nu am tinere de minte

Patricia Iordache 1

24.07.2013, 09:00

Mihaela...eu nu mai stiu cat era kg. ca eram micuta dar tare mi-a placut acum cand am facut aceste snitele.

Reteta-Video 1

24.07.2013, 10:25

Vai, ce pofta mi-ai facut! Mi-am adus aminte cand imi facea mama..., ce bine era!

COSTEO 1

24.07.2013, 18:01

Super bun si gustos!

Patricia Iordache 1

24.07.2013, 18:34

Ina...ma bucur ca ti-am amintit!

Patricia Iordache 1

24.07.2013, 18:34

Costeo...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de coada de porc cu sos de rosii