Introducerea de astazi va fi foarte scurta. A fost o mancare foarte, foarte buna. Va recomand sa o incercati.
Incepem cu pregatirea carnii pentru snitele. Feliile de carne le batem cu ciocanul pentru snitele iar apoi le condimentam cu sare si piper.
Dam fiecare snitel prin faina apoi prin ou batut iar la final prin pesmet. Le prajim in tagaia antiaderenta, in ulei incins, pe ambele parti.
Scoatem snitelele si le pastram calde.
Ne ocupam apoi de sos. Curatam ceapa si o taiem julien. Intr-o cratita punem 2 linguri ulei de masline si 2 linguri de apa iar apoi adaugam ceapa si lasam pana se inmoaie.
Adaugam ciupercile (eu am folosit din conserva) si mai lasam cateva minute sa se caleasca dupa care stingem cu vin. Lasam sa fiarba 5 minute dupa care adaugam cubul de vita diluat intr-o cana cu apa.
Lasam sa fiarba totul ~10 minute, pana scade putin iar apoi adaugam smantana si patrunjel verde tocat.
Potrivim de sare si piper si servim cald alaturi de snitele si piure de cartofi.
Multumesc Gaby :-*