Snitel de porc cu sos vanatoresc

de gaby_duceag in Porc, 20 Oct 2010 | 12009 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru snitele:

  • 8 bucati cotlet porc
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare, piper

pentru sos

  • 400 gr ciuperci
  • 200 ml vin
  • 200 ml smantana
  • doua cepe
  • patrunjel verde
  • doua cuburi knor vita

ulei

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc cu sos vanatoresc:

Snitele:

Bucatile de cotlet batute cu ciocanul de carne, se condimenteaza cu sare si piper si se dau prin faina apoi prin ouale batute bine, apoi prin pesmet.

Se prajesc pe ambele parti si se scot pe o farfurie pe care am pus un servetel pentru a absoarbe uleiul . Se pastreaza la cald.

Sosul

Se incinge uleiul(4-5 linguri).

Se adauga ceapa taiata julien. Se caleste 2 minute dupa care se adauga ciupercile tocate (daca sunt proaspwete, fierte in prealabil pe jumatate, daca nu, direct din cutie, scurse). Se calesc 10 minute apoi adaugam peste ele vinul.

Fierbem totul la foc mediu 5 minute si adaugam cuburile de vita diluate in 200 ml apa.

Mai fierbem 10 minute si dregem totul cu smantana si patrunjelul verde tocat.

Potrivim gustul de sare si piper.

Servim snitelele acoperite de sos alaturi de un piure de cartofi.

Am mancat...prosteste:(. :d.

SURSA

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc cu sos vanatoresc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura la tava cu ciuperci si usturoi