Intr-o tava de yana,se pune ceapa taiata julien,cartofii taiati in patru,si usturoiul taiat bucatele.Se stropeste totul cu ulei de masline,sare si piper dupa gust si condimentele chinezesti.Se adauga 100ml apa rece,se acopera tava cu folie de aluminiu se se da la cuptorul incins la 200gC,pentru 1h si 15 minute,pana devin moi.
Dupa ce legumele s-au patruns se pun intr-un castron si se amesteca cu 1 lingura zeama de lamaie(sau otet)mararul tocat, apoi se mai condimenteaza daca este cazul.
Carne se taie julien,se pune intr-un castron,se adauga sosul de soia,sosul de rodii,piperul si putina sare.Se lasa la rece pentru 15-30 de minute.
Se incalzeste o tigaie tip woc la flacara puternica,se pune uleiul de susan si untul,apoi se adauga bucatile de carne.Se amesteca mereu in tigaie sa se faca carnea pe toate partile.Focul fiind foarte mare,timpul de gatire este foarte scurt,2-3 minute. Se serveste carnea cu legumele coapte,alaturi de salata.