Muschi de vita la tigaie cu cartofi

de silvi0ara in Vita, 18 Apr 2010 | 6943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ·         2 cepe taiate julien ·       
  •   3 fire usturoi verde   ·        
  •  8 cartofi de marime mica sau medie ·       
  •   3 linguri ulei de masline ·       
  •   1 lingura zeama de lamaie ·        
  • 1 legatura marar proaspat ·        
  •  sare si piper dupa gust ·        
  •  un varf de cutit condimente chinezesti cu 10 arome ·       
  •   4 felii de muschi taiat julien ·       
  •   1 lingura sos de soia ·        
  •  1 lingura sos de rodii ·       
  •   1 ligurita ulei de susan ·       
  •   1 lingurita unt ·        
  •  sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita la tigaie cu cartofi:

Intr-o tava de yana,se pune ceapa taiata julien,cartofii taiati in patru,si usturoiul taiat bucatele.Se stropeste totul cu ulei de masline,sare si piper dupa gust si condimentele chinezesti.Se adauga 100ml apa rece,se acopera tava cu folie de aluminiu se se da la cuptorul incins la 200gC,pentru 1h si 15 minute,pana devin moi.

Dupa ce legumele s-au patruns se pun intr-un castron si se amesteca cu 1 lingura zeama de lamaie(sau otet)mararul  tocat, apoi se mai condimenteaza daca este cazul.

Carne se taie julien,se pune intr-un castron,se adauga  sosul de soia,sosul de rodii,piperul si putina sare.Se lasa la rece pentru 15-30 de minute.

 

Se incalzeste o tigaie tip woc la flacara puternica,se pune uleiul de susan si untul,apoi se adauga bucatile de carne.Se amesteca mereu in tigaie sa se faca carnea pe toate partile.Focul fiind  foarte mare,timpul de gatire este foarte scurt,2-3 minute. Se serveste carnea cu legumele coapte,alaturi de salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita la tigaie cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

19.04.2010, 10:58

foarte frumos aranjat totul...

Bucataras Medi 1

19.04.2010, 22:23

Foarte frumos prezentat,Silvioara...................

janet 1

21.04.2010, 19:36

Deosebit,felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vitel