Snitel de porc cu pesmet panko

de Mitinita in Porc, 16 Aug 2018 | 8534 vizualizari

 

Snitel de porc cu pesmet panko este o reteta din bucataria japoneza, de fapt este la fel ca si snitelul nostru, dar se foloseste un pesmet care nu este asa de fin.
Daca nu gasiti pesmet panko, vedeti aici cum il puteti prepara acasa: https://www.bucataras.ro/retete/panko-pesmet-in-stil-japonez-20351.html

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de cotlet de porc
  • 1 ou
  • 1 lingura de faina
  • pesmet japonez panko
  • 1/2 lingurita de ulei
  • sare si piper
  • ulei, pentru prajit
  • Pentru sosul tonkatsu:
  • 2 linguri de ketchup
  • 1 lingurita de sos de stridii
  • 1/2 lingurita de sos de soia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc cu pesmet panko:

Feliile de carne se bat cu ciocanul de carne.

Carnea se strange inapoi in forma initiala. Ajuta ca snitelele sa fie zemoase pe interior.

Feliile se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Se pune uleiul in wok sau in tigaie ca sa se infierbanteze.

Oul se bate cu o jumatate de lingurita de ulei.

Se ia o felie de cotlet de porc si se da prin faina.

Apoi se da prin oul batut si dupa prin pesmetul panko.

Se verifica daca s-a infierbantat uleiul. Se pune o firimitura de panko in ulei si, daca incepe sa sfaraie, se poate praji snitelul.

Se pun bucatile de carne in ulei si se prajesc pe ambele parti cate 1 minut.

Se scot si se lasa deoparte 4 minute. In acest timp, nu trebuie sa intepati carnea sau sa verificati daca e gata. Se scot si se lasa deoparte 1 minut.

Se prajesc din nou in uleiul infierbantat, pe ambele parti.

Se scot din wok.

Se taie in felii.

Se serveste cu varza taiata marunt si sos tonkatsu, care se prepara prin amestecarea ingredientelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc cu pesmet panko" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

dantes 1

18.08.2018, 08:35

Bun!

Rocsi 1

18.08.2018, 21:33

Nu prea refuzam noi snitelele! Sunt prea bune!

Satisfyyourcravings 1

19.08.2018, 13:36

Arata super crocant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de porc cu pesmet