Linte cu carnati

de Bya Ralu in Porc, 30 Noi 2015 | 6319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 punga de linte verde
  • 1 bucata carnat taranesc
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 2 linguri de bulion
  • ulei
  • vegeta/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linte cu carnati:

Lintea se pune in apa rece,se clateste si se strecoara.

Carnatu se prajeste intr o tigaie cu ulei.Cand e gata se scoate pe o farfurie.

Lintea se pune cu apa multa si sare intr-o cratita sa fiarba circa 30-40 minute.

Cand e gata se scurge de apa.

Ceapa se toaca marunt,morcovul rondele si se pun la calit peste uleiul in care am prajit carnatul.

Se pune lintea intr-o cratita putin ulei de masline,legumele calite, condimentele si carnatul taiat felii, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba pentru 10-15 minute, pana se fierb legumele. La sfarsit se adauga si bulionul cu putina apa.

Se serveste cald

Daca ti-a placut reteta noastra "Linte cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

miki_a 1

02.12.2015, 13:00

Foarte bunuuunaaa!!!!

Bya Ralu 1

02.12.2015, 15:44

multumesc ela

Gicuta 1

03.12.2015, 08:54

tare buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Linte cu carnati cabanos