Fasole galbena cu carne de porc

de Dya Daniela Andrei in Porc, 20 Aug 2015 | 10635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole galbena (pastai rotunde)
  • 2 bucati de fleica/pulpa de porc
  • un morcov
  • 3-4 cartofi potriviti
  • un ardei capia rosu
  • cateva cepe albe
  • 3-4 catei de usturoi
  • rosioare de gradina
  • sare dupa gust
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 litru supa de carne/legume
  • cateva frunzulite de busuioc proaspat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu carne de porc:

Taiem carnea in cuburi mici si o rumenim usor in cateva linguri cu ulei.

Adaugam legumele tocate marunt (ceapa, ardeiul capia, morcovul si usturoiul), le calim aproximativ 10 minute, dupa care adaugam supa de carne/legume.

Cand incepe sa fiarba, adaugam pastaile, rosioarele si cartofii taiati cuburi.

Continuam fierberea pana ce pastaile sunt bine patrunse.

Potrivim de gust cu sare si coloram cu suc de rosii.

Cand ajunge la consistenta dorita (cu zeama sau scazut), oprim focul si presaram busuiocul proaspat tocat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Busuiocul se poate inlocui cu cateva fire de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc glazurate