Snitel

de Cris2711 in Porc, 11 Aug 2013 | 8042 vizualizari

 

Azi a fost randul meu la bucatarie:)si am ales sa fac snitele de porc.va servesc cu mare drag:)

 

INGREDIENTE

  • 4 felii pulpa de porc, taiate in felii grose de 1 cm
  • 2 oua
  • 100 gr. faina
  • 100 gr. pesmet
  • 150 gr. unt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel:

Pulpa de porc se taie in felii de 1 cm grosime.

Intr-un castronel se bat ouale bine.

Feliile de snitel  se bat cu toporul de bucatarie,pe fiecare parte .

Se pune sare si piper pe ambele parti ,dupa gust.

Se ia o tigaie mare in care se incinge untul.

Snitelele se dau mai intai prin faina,apoi prin ou iar la urma prin pesmet.

Apoi se pun cu grija in tigaia incinsa,la foc mediu si se lasa circa 3-4 minute sa se prajeasca pe fiecare parte.

Cand sunt gata se scot,se pun pe servetel de bucatarie ,pentru a absoarbe grasimea .

Apoi se pun intr-o forma la cuptor la 50 ° pana se servesc.

 

TIPS-URI

1

Se pot face si cu parmesan

2

pasii sunt:intai faina,apoi ou,la sfarsit pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Cris2711 1

12.08.2013, 16:33

he,he,he doar pura intamplare)

laura_n 1

12.08.2013, 18:31

Crisule scump, chiar mi-ai facut pofta,nu am mai mancat de multa vreme, tare gustoase sunt

Cris2711 1

16.08.2013, 11:09

Laura mersi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele in sos de ciuperci