Snitel

de Cris2711 in Porc, 11 Aug 2013 | 7875 vizualizari

 

Azi a fost randul meu la bucatarie:)si am ales sa fac snitele de porc.va servesc cu mare drag:)

 

INGREDIENTE

  • 4 felii pulpa de porc, taiate in felii grose de 1 cm
  • 2 oua
  • 100 gr. faina
  • 100 gr. pesmet
  • 150 gr. unt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel:

Pulpa de porc se taie in felii de 1 cm grosime.

Intr-un castronel se bat ouale bine.

Feliile de snitel  se bat cu toporul de bucatarie,pe fiecare parte .

Se pune sare si piper pe ambele parti ,dupa gust.

Se ia o tigaie mare in care se incinge untul.

Snitelele se dau mai intai prin faina,apoi prin ou iar la urma prin pesmet.

Apoi se pun cu grija in tigaia incinsa,la foc mediu si se lasa circa 3-4 minute sa se prajeasca pe fiecare parte.

Cand sunt gata se scot,se pun pe servetel de bucatarie ,pentru a absoarbe grasimea .

Apoi se pun intr-o forma la cuptor la 50 ° pana se servesc.

 

TIPS-URI

1

Se pot face si cu parmesan

2

pasii sunt:intai faina,apoi ou,la sfarsit pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Cris2711 1

12.08.2013, 16:33

he,he,he doar pura intamplare)

laura_n 1

12.08.2013, 18:31

Crisule scump, chiar mi-ai facut pofta,nu am mai mancat de multa vreme, tare gustoase sunt

Cris2711 1

16.08.2013, 11:09

Laura mersi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc pane cu rozmarin