SIROP DIN FLORI DE SALCAM

de adasev12 in Bauturi, 12 Mai 2013 | 4849 vizualizari

 

DELICIOS!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg flori de salcam
  • 600 g zahar
  • 1 lg-ita sare de lamaie
  • 1, 200l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SIROP DIN FLORI DE SALCAM:

Floarea am  frecat-o bine cu sarea de lamaie, apa am pus-o la foc si cand a dat in clocot am oparit floarea.

Am pus apoi pe foc si am lasat la fiert cam jumatate de ora, am strecurat apoi siropul, a ramas cam 1 litru.

Am pus zaharul in el si am lasat iar pe foc pana s-a ingrosat. la final am obtinut 600 ml sirop.

L-am incercat deja si e foarte bun, iar cu apa minerala iese grozav.

Daca ti-a placut reteta noastra "SIROP DIN FLORI DE SALCAM" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (11)

Panacris 1

13.05.2013, 08:12

adasev12 1

13.05.2013, 13:59

mihaelar, e f aromat, merita...si f dulce...cred ca merge si cu mai putin zahar

marianascarlat 1

13.05.2013, 19:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sirop din flori de salcam