Sirop de miere, ghimbir si catina

de Ela68 in Sirop / Compot, 14 Feb 2015 | 8743 vizualizari

 

Ne place sa bem sucuri, dar nu cumparate , ci preparate de noi. Fiind iarna, am zis sa imbin utilul cu placutul, asa ca am facut un sirop-medicament, pentru imunitate si alte cele. Beneficiile le puteti gasi pe net. Il bem dimineata si avem energie ca si cum am bea un Red-Bull. Cine nu agreeaza catina, sa nu strice ingredientele, caci are gust si aroma preponderent cu aceasta aroma.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr catina
  • 600 gr miere
  • 1 bucata radacina ghimbir
Portii: 30
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de miere, ghimbir si catina:

Catina o spalam,  o lasam la zvantat si o mixam cu ajutorul unui robot. O strecuram bine printr-o sita de seminte si coji pana obtinem sucul.

Ghimbirul se curata de coaja si se da pe o  razatoare de sticla, eliminanad fibra

Se amesteca siropul de catina ( a ramas aproximativ 200 ml ) cu cel de ghimbir si se toarna peste miere.

Omogenizam si pastram la frigider. Recomand obtinerea unor cantitati mici ce pot fi utilizate in decursul unei saptamani.

Se poate folosi sub forma de suc, 2 linguri de sirop la 250 ml apa sau, 2 lingurite pe stomacul gol in fiecare dimineata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de miere, ghimbir si catina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nectar de mere cu menta