Shaorma personalizata

de danielaR in Mancaruri cu carne, 16 Apr 2014 | 3954 vizualizari

 

aveam o pofta de o shaorma .....si mi-am facut in casa dupa bunul plac si cu ingredientele ce le avem la dispozitie. A fost delicioasaaaa

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi mari
  • o ceapa
  • 1 ardei gras
  • 200 gr masline fara samburi
  • 1 conserva ciuperci
  • 3 bucati piept de pui
  • sare piper
  • pt salata avem nevoie de
  • jumatate salata iceberg
  • 2-3 rosii
  • jumatate de castravete
  • 100 gr cas proaspat
  • 1 conserva porumb
  • 2 linguri dresing pt salata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma personalizata:

Curatam cartofii si ii punem la prajit

Pregatim alta tigaie. Pentru inceput punem ceapa la calit. Adaugam ardeiul taiat tot pe lung, apoi ciupercile, maslinele si pieptul de pui. Lasam sa se caleasca bine bine. Punem sare si piper.

Pregatim si salata. Salata iceberg taiata julien, rosiile si castravetele. Punem conserva de porumb si casul proaspat. Adaugam si sosul pt salata

Ornam pe farfurie dupa imaginatie

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma personalizata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Kapsalon (Shaworma la tigaie in stil olandez)