Shaorma

de Ubulika in Pui, 26 Iul 2011 | 9785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga lipii gata facute
  • varza
  • ketchup
  • maioneza (ou+ulei)
  • piept de pui sau pulpe dezosate
  • smantana
  • 1 borcanel iaurt danone
  • cartofi prajiti
  • 2 catei usturoi
  • ulei masline
  • mustar
  • boia,piper
  • castraveti murati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Pregatim carnea, se spala bine si se pune la marinat intr-un amestec format din: iaurt , 2 catei de usturoi pisati, uleiul de masline, putina zeama de lamaie,piper,boia.Daca aveti condimente de pui se pot pune,eu n`am avut.Se lasa la marinat 4 -5 ore.

Pregatim si maioneza:galbenus de ou+ulei+1 lingura mustar.Cand e gata punem si smantana si amestecam.

Cand carnea a stat destul la marinat,pregatim salata de varza.Taiem varza fideluta si o frecam cu sare.Carnea se curata de sos si se pregateste pe gratar.Prajim si cartofii.Carnea cand e gata se taie fasii subtiri.

Se incalzeste lipia repede pe flacara aragazului,se unge cu ketchup .Asezam la mijloc cartofii,varza si castravetii, lasam jos o parte libera sa se poata indoi la sfarsit.Punem carnea ultima si maioneza.

Am impaturat shaorma..am prins`o jos cu hartie de copt(din lipsa de folie).

 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma de pui