Pui Stroganoff

de gaby_duceag in Pui, 11 Mai 2010 | 10670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o ceapa mare
  • 100ml vin
  • 1lingura mustar
  • 2linguri pasta de tomate
  • 150ml smantana
  • sare
  • piper
  • o lingurita boia ardei-iute
  • 1lingurita zahar
  • 2 linguri unt
  • (200gr ciuperci-de data asta n-am pus,)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Stroganoff:

Ceapa o tocam si-o calim intr-o lingura de unt,aprox. 10minute

Pieptul de pui il taiem cubulete si-l frigem in untul topit.Adaugam sare si piper.

Amestecam vinul cu pasta de tomate si mustarul si le adaugam peste ceapa.

Punem si pieptul de pui,amestecam usor si fierbem la foc mic10-15minute.

Se adauga smantana,boiaua si zaharul si se mai da cateva clocote.

Servim cu paste sau orez.

sursa

TIPS-URI

1

in ce priveste gustul,eu nu respect mereu cantitatile;daca simt ca mai trebuie mustar sau pasta de tomate,mai adaug.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini-placinte cu carne de pui, ceapa si tarhon