Sendvis cu inghetata

de Mitinita in Prajituri, 21 Oct 2011 | 3109 vizualizari

 

Am venit si eu la spartul targului cu o reteta de vara:))Meritul nu-mi apartine, maruntica a vazut ideea la Strawberry Shortcake si a zis ca ar fi tare fain sa o facem. In principiu, orice fursecuri pot fi folosite pentru a crea acest sendvis racoritor.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt
  • 1 zahar vanilat
  • 1 ou
  • 1/2 cana (cup) zahar
  • 1 1/4 cana (cup) faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 linguri cacao
  • 3/4 cana migdale,sfaramate in robot
  • inca 1 cana de migdale sfaramate pentru tavalit
  • Optional: in loc de migdale se pot folosi seminte de susan,nuci,arahide
  • inghetata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis cu inghetata:

Se amesteca untul,zaharul,zaharul vanilat si oul pana se obtine o crema.

Se adauga faina,cacao si apoi migdalele.

Se formeaza bilute in palma si se tavalesc prin restul de migdale.

Pune-le in tava si turteste-le putin.

Se coc cam 15 minute sau pana se intaresc.

Se lasa sa se raceasca.

Se lipesc cu inghetata si se introduc in congelator. Se lasa sa se intareasca si se servesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu bezea si crema dulce de leche