Visinele fara samburi se pun intr-un castron impreuna cu zaharul, se amesteca si se lasa cateva ore, sau cel mai bine de seara pana dimineata. Se strecoara apoi sucul (si se pastreaza in frigider pentru un sirop delicios). Se lasa visinele sa se scurga intr-o strecuratoare.
Albusurile se mixeaza cu cateva picaturi de lamaie pana devin pufoase. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul vanilat si cu zaharul pudra pana se umfla si se albesc. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune putin cate putin peste amestecul de galbenusuri. Se incorporeaza apoi albusurile, amestecand usor cu o spatula, de jos in sus. Se opresc cateva visine si cativa fulgi de ciocolata, iar restul se incorporeaza in aluatul de prajitura.
Se unge vasul de la multicooker cu putin ulei, se rastoara aluatul cu grija, se presara deasupra restul de visine si fulgi de ciocolata. Se inchide capacul si se seteaza urmatorul program: BAKE--> Cooking TIME 40 min--> TEMPERATURA 180 grade--> START.
La finalul programului se scoate vasul si se lasa putin la racit, apoi se rastoarna prajitura pe un gratar si se lasa sa se raceasca complet.