Blat:
Am batut albusurile spuma, am adaugat zaharul, am batut bine, apoi am adaugat galbenusurile, macul, nuca de cocos si faina amestecata cu praful de copt. Am dat la cuptor, in tava tapetata cu hartie de copt (30x20) cam 40-45 minute, pana trece testul scobitorii. Blatul se lasa la racit, apoi se taie in doua
Sirop:
Se pune la fiert apa cu zaharul, pana se topeste zaharul, se adauga esenta de rom si se lasa la racit
Crema:
Am amestecat faina, amidonul, zaharul si esenta de vanilie, am pus treptat laptele si le-am pus la fiert pana s-au ingrosat. Le-am lasat la racit si am amestecat cu frisca batuta.
Mai avem nevoie de 3 pachete de biscuiti piknic, eu am pus si de cacao si de vanilie.
Se taie blatul in doua, se insiropeaza , se pune o parte din crema, apoi biscuiti inmuiati in sirop, apoi blat, crema si deasupra biscuiti .