Ca sa fie clar vedeta este scarita de porc.Nu-i o noutate ca imi place sa rod coaste....asa ca le-am combinat cu niste fasole verde si un amestec de vara ( morcovi baby,mazare baby,conopida).Am zis eu ''savoare si culoare'' intr-o farfurie.....
Mai intai taiem si prajim scarita. Taiem marunt ceapa verde, usturoiul si ceapa rosie si le calim pana se inmoaie, apoi adaugam rosiile si lasam cca 10 minute sa clocoteasca. Adaugam fasolea si amestecul de vara, punem apa cat sa acopere toate ingredientele si lasam sa fiarba la foc domol. Adaugam delikatul si sare daca mai este nevoie. In cazul in care a scazut apa si inca nu sunt fierte legumele mai adaugati apa. La final adaugam mararul tocat.
Servim cu scarita, care am zis ca-i vedeta...puneti in farfurie cat va lasa sufletul...Sa aveti pofta....
1
am adaugat 1 lingurita de zahar inconserva de rosii cubulete