Savarine

de meosiris in Prajituri, 1 Aug 2009 | 10913 vizualizari

 

Recipe by Istrate Lucia.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua,
  • 6 linguri zahar,
  • 6 linguri pesmet,
  • putina sare.
  • SIROP:
  • 1 pahar cu apa,
  • 150g zahar,
  • 2 linguri rom.
  • ORNAT:
  • frisca.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Savarine:

-Se mixeaza galbenusurile cu zaharul si sarea.Se adauga pesmetul apoi se adauga si albusurile batute spuma.
-Se ung formele de savarina cu unt si se tapeteaza cu faina.
-Se pune compozitia in forme si se coc la foc puternic.
-Cand sunt gata se scot si se introduc in sirop.Se taie in doua si se orneaza cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Savarine" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

meosiris 1

04.08.2009, 22:35

Nu cred ca te pot ajuta din pacate. Ale mele sunt exact opusul celor de care vorbesti.

sandytza 1

07.08.2009, 02:06

of... mersi oricum

laura80 1

20.09.2010, 17:39

buna am scris toate retetele de pe acest sait si din toate am facut decat 2 retete : savarine si rulada cu gem si frisca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Boema