SUNT DULCIURI TIPICE ITALIENE
Se pune apa la fiert cu sarea si cu untul. Cand da sa fiarba se ia de pe foc si se pune faina, se amesteca energic si se mai pune pe foc pana se desprinde de pe peretii cratitei. Se adauga apoi pe rand cate un ou se amesteca si tot asa pana ce pui toate ouale. Se pune compozitia intr-un posh cu forma de stea si se taie patrate de hartie de copt pe care se pun cercurile de zeppole. Se pun la prajit in ulei incins bine cu tot cu hartie, apoi hartia se desprinde singura si se scoate din tigaie cand pe intorci pe partea cealalta. Se rumenesc bine si se scot in farfurie, se lasa sa se raceasca.
CREMA:
Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se toarna laptele deasupra si se pune pe foc mic amestecand mereu pana se ingroasa ca o crema. Se lasa la racit, apoi se pune peste zeppole si se orneaza cu dulceata de visine.
GATAA...SIMPLU CA BUNA ZIUA...SPOR LA TREABA!