Sarmale cu crupe-reteta de post

de abetina in Mancaruri de post, 25 Sep 2018 | 5925 vizualizari

 

Provocarea GastroArt

 

INGREDIENTE

  • 500 gr crupe albe (crupe-malai macinat in bucatele mai mari)
  • 100 gr orez brun
  • 200 ml ulei de masline
  • 1 kg bureti, ciuperci
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita piper macinat
  • 3 linguri pasta de tomate
  • varza murata si dezacrita
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu crupe-reteta de post:

  Se spala crupele in mai multe ape, pana se duce toata hoaspa (invelisul de la bobul de porumb).
   Se adauga orezul brun, buretii,  ceapa,morcovii, dati prin masina de carne, se adauga uleiul de masline, sare, piper macinat, pasta de tomate, se omogenizeaza si se invelesc sarmalute in varza ce a fost dezacrita in apa rece cel putin 12 ore. Se fierb in oala pe aragaz sau la cuptor si se servesc calde, dar si reci.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu crupe-reteta de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

RODIMUR 1

26.09.2018, 19:29

Îmi plac mult sarmalele cu crupe și sunt singurele pe care le fac! Sarmale cu carne face soțul meu...

Rocsi 1

26.09.2018, 19:53

Ce imi place ca sunt usor rumenite deasupra!

madi_marin 1

30.09.2018, 12:41

Ador sarmalutzele!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de stevie (TOITIKE)