Sarmale cu carne de gasca

de ella49 in Mancaruri cu carne, 29 Mai 2011 | 8773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 1 kg carne de gasca tocata
  • 1 pahar de orez
  • 1 lingura de bulion
  • 1 ceapa
  • piper
  • boia iute/dulce
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu carne de gasca:

Se toaca ceapa.Apoi se amesteca intr-un bol carnea,orezul,ceapa,bulionul,piperul si boia.Se amesteca pana se omogenizeaza compozitia.

Se taie varza si se formeaza sarmalele.

Intr-o cratita se aseaza pe fund un rand de varza tocata,bulion si piper si un rand de sarmale.Se acopera cu apa si se pune la fiert la foc potrivit.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu carne de gasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale la multicooker