Saratele rotunjoare

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2010 | 10852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ALUATUL
  • 1/2 pachet margarina
  • 300 g branza sarata
  • 1 ou, 1 plic amoniac
  • 1 lingurita rasa de sare
  • faina cat cuprinde
  • UMPLUTURA
  • 1 ou
  • 150 g branza
  • 1 lingura ulei
  • mac/chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele rotunjoare:

Se framanta un aluat mai tare; se imparte coca in 2 foi care se intind pe masa de lucru cu facaletul. Se taie foaia cu un pahar cu gura potrivita. O parte din formele obtinute le perforam in mijloc cu un dop de la sticlutele cu esenta.

Suprapunem forma "perforata" peste forma "intreaga", iar in mijloc punem cate o lingurita de umplutura. Deasupra presaram mac sau chimen. Se da la cuptor pentru 20-25'.

TIPS-URI

1

Din aceasta cantitate ies cam 45 de saratele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele rotunjoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Saratele