DOVLECEL PANE

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2015 | 3060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Dovlecel potrivit
  • 150 gr faina
  • 4 oua
  • sare
  • piper ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA DOVLECEL PANE:

  • Curatam dovlecelul de coaja si il taiem rondele de aproximativ 1 cm.
  • Asezonam cu sare si piper.
  • Trecem rondelele prin faine, dupa care prin ou batut , dupa care prajim in ulei.
  • Scoatem pe un servet de hartie pt a elimina excesul de ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "DOVLECEL PANE" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta de vara