Dupa metoda : "dar din dar se face rai", am preluat reteta de saramura de la Sylvia ( http://www.bucataras.ro/retete/8330/saramura-de-pui.html) , care la randul ei a vazut-o la Julie..... Fetelor, multumesc mult, este excelenta! Va pupa si Costel pentru reteta asta :))
Pentru saramura:
Dupa ce am fiert pulpele in supa, le-am scos si le-am dat prin sos de soia, le-am pudrat cu piper si rumenit in tava cu gril.
Saramura am facut-o punand ingredientele cu o cana de apa, 5 minute la microunde ( ca sa reduc din timp :-P )
Cand saramura a fost gata, am pus pulpele rumenite in ea si am acoperit si le-am mai pus 2 minute la microunde, lasandu-le sa se nabuseasca si sa-si traga arome. Operatiunile se pot executa si pe aragaz.
Am servit cu mamaliguta si ciuperci fripte pe gril.
Multumesc inca odata Sylvia! Multumesc Julie ! :-*