Ciuperci umplute

de Alexandra Elena in Mancaruri cu carne, 19 Feb 2013 | 4912 vizualizari

 

O reteta simpla,delicioasa, perfecta pentru cina.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 250 g carne tocata vita/porc
  • un morcov
  • o ceapa
  • vin alb
  • condimente
  • pasta de rosii
  • pesmet
  • cascaval Delaco
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata ciupercile, se spala, si se pun la scurs. Tocam coditele de la ciuperci, curatam ceapa si morcovul si le tocam marunt. Calim ceapa, adaugam morcovul, coditele de la ciuperci, carnea, adaugam putin vin alb, compozitia trebuie tinuta pe foc pana cand e semi-preparata. La final punem putina pasta de rosii si condimentam, dupa gust.

Ungem o tava cu ulei, punem ciupercile in tava, le umplem cu compozitia rezultata si presaram pesmet deasupra. Bagam ciupercile in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, ~20 de minute, inainte sa le scoatem punem cascaval ras pe ele.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pipote de pui cu ciuperci si legume