Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola

de Bucataras in Sandvisuri, 11 Iun 2024 | 1332 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola, perfect pentru micul dejun sau de luat la pachet.

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola:
      • 2 felii de ciabatta prăjită în 2 linguri de ulei de măsline
      • 1 ciupercă mare portobello
      • 30 g unt
      • 1 cățel de usturoi
      • Câteva fire de cimbru proaspăt
      • 2-3 roșii uscate
      • Frunze de rucola
      • Sare și piper
      • 1 linguriță de oțet balsamic pentru dressing
      • 1 lingură de ulei de măsline pentru dressing
      • 50 g gorgonzola
      Portii: 1
      Timp de preparare: sub 30 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola:

      Cum se prepara Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola:

      Într-o tigaie, topiți untul împreună cu usturoiul mărunțit și cimbrul proaspăt. 

      Așezați ciuperca portobello într-o tavă de copt și adăugați peste ea untul aromatizat pregătit anterior. Coaceți la 200 grade C, timp de 15 minute.

      Rumeniți feliile de pâine într-o tigaie, cu puțin ulei de măsline, până capătă o crustă arămie.

      Puneți frunzele de rucola într-un bol și adăugați sare, puțin oțet balsamic și ulei de măsline. Amestecați ușor că să se întrepătrundă aromele.

      Pe feliile de ciabatta prăjită, așezați frunze de rucola și roșiile uscate. 

      Puneți ciuperca portobello prăjită deasupra rucola și roșiilor.

      Adăugați bucăți de gorgonzola peste ciuperca portobello ca să se topească frumos.

      Serviți sandwich-ul cald și savurați-l imediat. Poftă bună!

      Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

      ieri la 08:41

      Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

      pe 24.04 la 08:46

      TOP
      utilizatori

      Constelatialeu

      2468 puncte

      RODIMUR

      2101 puncte

      vasimur

      191 puncte

      Valclaudia

      100 puncte

      cristinutanicolita

      100 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Quesadilla cu carne tocata