Prima data pregatim maioneza:
Curatam catei de usturoi, si ii pisam cu un varf de lingurita de sare.
Punem apoi usturoiul in vasul de la blender, apoi adaugam laptele si mixam putin.
Turnam in fir subtire uleiul si continuam sa mixam la viteza mica de jos in sus.
Nu trebuie sa mixam mai mult de 1 minut.
Adaugam apoi patrunjelul uscat, si inca putina sare daca mai este nevoie.
Pana pregatim sandvisul dam maioneza la rece.
Pentru a rumenii feliile de paine avem nevoie de o tigaie de teflon.
In tigaia fara pic de ulei, punem feliile de paine si le apasam usor cu o paleta, pentru a se rumeni, pe o parte si pe cealalta.
Peste feliile de paine prajita punem 1 lingurita de ulei de masline.
Ungem partea de jos a sandvisului cu crema de branza cu verdeata, apoi punem feliile de sunca.
Peste feliile de sunca punem rondelele de rosie.
Asezam apoi feliutele de cascaval, cartofii prajiti si garnisim cu 2 lingurite de maioneza cu usturoi.
Vreau sa va spun ca maioneza de casa cu usturoi i-a dat sandvisului un gust extraordinar!
Sa aveti pofta!