Sandvis cu sunca, cartofi, rosie, cascaval si crema de branza Delaco

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 17 Oct 2012 | 4721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • 2 feliute sunca Sissi
  • 2 rondele de rosie
  • 2 lingurite maioneza cu usturoi (facuta in casa)
  • 2 lingurite crema de branza cu verdeata Delaco
  • 4 feliute cascaval De Senvis Delaco
  • 4 feliute cartofi prajiti
  • 1 lingurita ulei de masline(optional)
  • Maioneza cu usturoi:
  • 100 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu sunca, cartofi, rosie, cascaval si crema de branza Delaco:

Prima data pregatim maioneza:

Curatam catei de usturoi, si ii pisam cu un varf de lingurita de sare.

Punem apoi usturoiul in vasul de la blender, apoi adaugam laptele si mixam putin.

Turnam in fir subtire uleiul si continuam sa mixam la viteza mica de jos in sus. 

Nu trebuie sa mixam mai mult de 1 minut.

Adaugam apoi patrunjelul uscat, si inca putina sare daca mai este nevoie.

Pana pregatim sandvisul dam maioneza la rece.

Pentru a rumenii feliile de paine avem nevoie de o tigaie de teflon.

In tigaia fara pic de ulei, punem feliile de paine si le apasam usor cu o paleta, pentru a se rumeni, pe o parte si pe cealalta.

Peste feliile de paine prajita punem 1 lingurita de ulei de masline.

Ungem partea de jos a sandvisului cu crema de branza cu verdeata, apoi punem feliile de sunca.

Peste feliile de sunca punem rondelele de rosie.

Asezam apoi feliutele de cascaval, cartofii prajiti si garnisim cu 2 lingurite de maioneza cu usturoi.

Vreau sa va spun ca maioneza de casa cu usturoi i-a dat sandvisului un gust extraordinar!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu sunca, cartofi, rosie, cascaval si crema de branza Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu crab(surimi)