Scurt pe doi va zic asa:un deliciu crocant si cu interior cremos si picant!!!
Pentru inceput taiem fiecare mini-bagheta in doua, pe lung.
Asezam toate jumatatile de bagheta intr-o tava si o dam la cuptor, la foc iute pentru 1 minut, dupa care scoatem tava si o punem deoparte.
Intr-o tigaie in care am pus putin ulei de masline prajim foarte putin carnaciorii picanti.Cand sunt usor rumeni, ii luam si ii punem pe un servet de bucatarie.
Frecam apoi cu usturoi fiecare bucata.
Asezam deaspura partii de jos a mini-baghetei cate doi carnaciori, apoi deasupra cate doua felii de branza telemea de oaie Delaco.
Asezam partea de sus a mini-baghetei,si punem sanvisurile gata asamblate in tava.Le dam la cuptor, la foc iute pentru 3 minute, sau pana se inmoaie branza.
Cand sunt gata, le scoatem si punem in fiecare sandvis cate un fir generos de marar verde.
Servim senvisul cald.Vom savura o gustare crocanta, aromata si apetisant de savuroasa.
Pofta mare va doresc!