Salsa de tomate al natural

de naomy in Sosuri, 28 Aug 2011 | 4445 vizualizari

 

Este o salsa care merge aproape cu orice ,...eu nu prea sunt adepta prajelilor,nici macar cand vine vorba de sos,inainte mai caleam si eu rosia sau foloseam bulion ,dar acum cu aceata idee extraordinara care mi-a trecut prin capusorul meu ,imi economisesc timp si sanatate.

 

INGREDIENTE

  • 1 rosie mare
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura ulei masline
  • un vf cutit de busuioc uscat
  • un vf cutit de cimbru uscat
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 2 boabe de piper alb si 1 bob piper negru
  • sare dupa gust
  •  vf cutit oregano (obtional) eu nu prea ma impac cu el
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salsa de tomate al natural:

Se spala rosia ,se taie in patru si se pune in robotul de bucatarie impreuna cu restul   ingredientelor  si mixam bine pana se formeaza asa zisa salasa.Se mai pot adauga mirodenii dupa placul fiecaruia ,asta in functie de platoul la care se foloseste aceasta salsa (eu am folosit-o la paste fainoase cu ton )

Daca ti-a placut reteta noastra "Salsa de tomate al natural" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salsa picanta cu legume