Salau in crusta de parmezan

de vero_closca in Salau, 18 Oct 2010 | 9362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de salau
  • 200g parmezan ras pe razatoarea mare
  • 1 ou
  • putina faina
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau in crusta de parmezan:

se presara pestele (spalat si uscat) cu sare si piper si se trece prin faina apoi prin oul batut bine cu sare,piper si cimbru apoi prin parmezan.

se prajeste in ulei incins pe ambele parti pana capata o culoare aurie.se scoate pe hartie absorbanta.se serveste cald cu salata de varza sau ce salata iti place mai mult.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau in crusta de parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Şalău la tavă