Salata Tabouleh

de mihasara in Salate, 9 Oct 2015 | 3900 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 legaturi patrunjel verde
  • 3 rosii
  • 1.5 legaturi ceapa verde
  • 100g couscous
  • 1crenguta menta verde sau o lingura de menta uscata
  • sucul de la 1 lamaie mai mare
  • 50ml ulei de masline de buna calitate
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Tabouleh:

 

  •      Punem couscous-ul la inmuiat, in apa fierbinte pentru 5 minute si acoperim vasul cu un capac sau folie de plastic..
  •     Taiem partunjelul foarte fin si il punem in bolul de salata.
  •     Peste el punem ceapa verde, tocata fin si rosiile taiate cubulete dar nu inainte de a indeparta  semintele.
  •     Tocam si menta fin si o presaram peste salata.
  •     Adaugam  couscous-ul ,sucul de lamaie, sare, piper si uleiul de masline.
  •     Amestecam bine si asezam pe farfurii, folosind drept decor o felie de lamaie.

TIPS-URI

1

Se seveste cu humus si lipii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Tabouleh" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata Tabouleh