Salata rece de paste cu conopida, zucchini si rosii

de Bya Ralu in Penne, 1 Apr 2016 | 5184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste penne barilla
  • 1 dovlcel zucchini
  • 100-150 g conopida
  • 6-8 rosii cherry
  • 2 linguri smantana
  • ulei de masline
  • sare/piper, peperoncino
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata rece de paste cu conopida, zucchini si rosii:

Se pune pe foc o cratita cu apa si sare, cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele cu un strop de ulei si se lasa sa fiarba la foc potrivit timpul care scrie pe cutie.

Se scurg bine de apa si se lasa la racit.

Se condimenteaza pastele si se pune ulei de masline.

Dovlecelul zucchini se spala bine se pune la fiert intreg cam 10-15 minute.

Conopida se pune separat la fiert rupta in bucati mai mici cam timpul care il are si dovlecelul.

Se scurg de apa, conopida se taie mai marunt, iar dovlecelul il taiem in doua si feliute potrivite.

Rosiile cherry se taie in patru.

Toate ingredientele se amesteca cu pastele reci, se pune smantana si condimentele si putin ulei de masline.

 

TIPS-URI

1

se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata rece de paste cu conopida, zucchini si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos bechamel, ciuperci si mozzarella