Pentru că toamna a fost caldă bogată am zis să nu ratez ocazia de a mă bucura de ea atât în farfurie cât şi în fotografii. La cea de-a doua parte însă mai puţin, că am un aparat gripat. :D
Aşa se face că am trecut repede prin grădină şi am scos o sfeclă roşie, o ţelină şi un morcov mai zdravăn şi le-am curăţat. Merele erau deja culese şi aşezate cuminţi în cămară. Aşa că am spălat toate legumele şi merele şi le-am trecut prin răzătoare.
Merele, sfecla roşie şi morcovul le-am dat prin răzătoarea mare iar ţelina prin cea mică. Le-am amestecat şi le-am altoit un dressing din ulei şi zeamă de lămâie. Rezultatul a fost de mare gust. Dulceaţa sfeclei, "tăria" ţelinei, aroma merelor de toamnă şi vitaminele morcovului au creat un amestec suculent de fibră şi zeamă sănătoasă.
Cum ziceam eu sunt nebucătar. Şi după ce că aici nu-s cu mare talent mai am şi un aparat foto care merge pe toane. Am îndrăznit să urc reţeta chiar dacă ultima poză (unde mai aveam o olivieră şi o lămâie alături de farfurie) nu a ieşit aşa cum trebuie şi nu am pus-o.
Sper să vă iasă vouă (dacă veţi încerca amestecul de ingrediente) şi să mă bucur de pozele voastre.
Poftă bună.>:D<