Se gateste lintea conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurge pastrand o parte din apa in care a fiert.
Se adauga lintea si apa inapoi in tigaie si se amesteca cu ulei de masline si otet, sare si piper. Se pastreaza calda.
Se taie ceapa verde rondele si se adauga intr-un bol. Se piseaza usutroiul si se amesteca cu mustarul, mierea, ceapa, 1 lingura otet, 3 linguri ulei, sare si piper. Se amesteca bine.
Se gatesc ouale in apa fierbinte, 6 minute, apoi se clatesc sub jet de apa rece.
Se fierbe fasolea in apa fierbinte, 4 minute. Se scurge.
Se rupe carnea de pui in bucati si se amesteca cu dressingul obtinut anterior si fasolea.
Se aseaza lintea pe un platou, se adauga frunzele de salata, apoi carnea de pui si fasolea.
Se curata ouale si se taie in sferuri. Se aseaza pe platou.
Se serveste imediat.