Salata frantuzeasca de fasole verde cu pui, linte si oua

de Satisfyyourcravings in Pui, 25 Mar 2016 | 4533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame linte Puy
  • ulei de masline extra virgin
  • otet din vin alb
  • 2 tulpini ceapa verde
  • 1 catel usturoi
  • 2 1/2 lingurita mustar Dijon
  • 1 lingurita cu varf miere
  • 2 oua mari
  • 200 grame fasole verde
  • 200 grame carne de pui gatita
  • funze de salata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata frantuzeasca de fasole verde cu pui, linte si oua:

Se gateste lintea conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurge pastrand o parte din apa in care a fiert. 

Se adauga lintea si apa inapoi in tigaie si se amesteca cu ulei de masline si otet, sare si piper. Se pastreaza calda.

Se taie ceapa verde rondele si se adauga intr-un bol. Se piseaza usutroiul si se amesteca cu mustarul, mierea, ceapa, 1 lingura otet, 3 linguri ulei, sare si piper. Se amesteca bine. 

Se gatesc ouale in apa fierbinte, 6 minute, apoi se clatesc sub jet de apa rece. 

Se fierbe fasolea in apa fierbinte, 4 minute. Se scurge. 

Se rupe carnea de pui in bucati si se amesteca cu dressingul obtinut anterior si fasolea.

Se aseaza lintea pe un platou, se adauga frunzele de salata, apoi carnea de pui si fasolea. 

Se curata ouale si se taie in sferuri. Se aseaza pe platou. 

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata frantuzeasca de fasole verde cu pui, linte si oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu aripioare de pui si ciuperci