Salata din icre de crap cu ceapa

de Bucataras Medi in Peste, 1 Iun 2010 | 7051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .100 g icre de crap
  • .300 g ulei
  • .apa minerala
  • .zeama de lamaie
  • .sare
  • .1 fir de ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata din icre de crap cu ceapa:

Icrele se curata de pielita si se freaca cu putina sare.Se scurg de apa care s-a format prin sarare.Icrele se pun intr-un vas si se adauga ulei ca la maioneza.Din cand in cand se adauga zeama de lamaie si apa minerala.Apa minerala are rolul de a le albi si de a le face mai pufoase.La sfarsit se adauga ceapa data prin razatoare.Se amesteca bine si................pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din icre de crap cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Bucataras Medi 1

02.06.2010, 09:34

Ela si mie tot cu rosii................

Bucataras Medi 1

02.06.2010, 09:35

Lasa, Ina ca am vazut l-ai strigat pe George la ciorba nu pe mine

Bucataras Medi 1

02.06.2010, 09:35

Multumesc,Madi................te astept!............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
FILE DE CRAP CU SOS DE HREAN