Salata din icre de crap cu ceapa

de Bucataras Medi in Peste, 1 Iun 2010 | 7272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .100 g icre de crap
  • .300 g ulei
  • .apa minerala
  • .zeama de lamaie
  • .sare
  • .1 fir de ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata din icre de crap cu ceapa:

Icrele se curata de pielita si se freaca cu putina sare.Se scurg de apa care s-a format prin sarare.Icrele se pun intr-un vas si se adauga ulei ca la maioneza.Din cand in cand se adauga zeama de lamaie si apa minerala.Apa minerala are rolul de a le albi si de a le face mai pufoase.La sfarsit se adauga ceapa data prin razatoare.Se amesteca bine si................pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din icre de crap cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Bucataras Medi 1

02.06.2010, 09:34

Ela si mie tot cu rosii................

Bucataras Medi 1

02.06.2010, 09:35

Lasa, Ina ca am vazut l-ai strigat pe George la ciorba nu pe mine

Bucataras Medi 1

02.06.2010, 09:35

Multumesc,Madi................te astept!............

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Plachie de peste