Salata de cartofi (reinterpretata)

de nico_nico in Salate, 16 Sep 2018 | 2537 vizualizari

 

Provocarea GastroArt

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 1 gogosar
  • 1 ceapa rosie
  • 2 castraveti murati
  • 10 masline
  • frunze de marar verde
  • sare de mare roz,
  • piper
  • 20 ml de otet
  • 20 ml unt de lemn

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi (reinterpretata):

Cartofii se spala si se pun la fiert in apa. Cand sunt fierti, adica crapati de coaja, ii lasam putin in apa rece sa se raceasca mai repede.

Intre timp taiem ceapa si gogosarul julien, foarte subtire, castravetii cubulete si adaugam peste ei putin unt de lemn si otet, sare si piper.

Cartofii fierti si raciti se taie felii si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se orneaza cu marar verde si masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi (reinterpretata)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu ceapa rosie