Salata de boeuf cu piept de pui

de Bucataras Medi in Salate, 30 Ian 2014 | 4482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui dezosati si fara pielita (circa 600 -700 g )
  • 1,5 kg cartofi albi fierti in coaja
  • 750 g morcovi fierti
  • 300 g masline
  • 8 castraveciori murati (dupa gust)
  • 4 gogosari murati (dupa gust)
  • sare
  • maioneza din 3 oua si 600 ml ulei
  • 2-3 fire de patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf cu piept de pui:

Cartofii spalati ii punem la fiert si ii lasam pana cand ii putem starpunge usor cu ajutorul unei furculite.Ii lasam sa se raceasca,ii decojim  si apoi ii taiem sub forma de cubulete. Fierbem si morcovul ,il lasam sa se raceasca ,il curatam si apoi il taiem cubulete. Fierbem carnea in apa rece cu putina sare.Cand este gata fiarta o scoatem din oala in care a fiert ,o lasam sa se raceasca si apoi o taiem cubulete. Gogosarii ii taiem in cubulete ,la fel si castraveciorii.Ii punem intr-o strecuratoare la scurs.

Amestecam intr-un vas cartofii ,morcovul,carnea, gogosarii , castraveciorii si maslinele.Potrivim de sare. La final adaugam maioneza si amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn. Asezam salata in boluri si o asezonam cu patrunjel verde sau ornam dupa placul fiecaria.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

babi5 1

31.01.2014, 13:10

Pushaa 1

31.01.2014, 13:11

Rocsi 1

01.02.2014, 20:00

Este prea buna sa refuz

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de Boeuf cu sfecla rosie