Salata de boeuf

de trifadalia in Salate, 3 Aug 2018 | 2937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 200 gr carne de vitel
  • 300 gr maioneza
  • 50 gr mustar
  • 200 gr castraveti murati
  • sare
  • piper
  • 1/2 de gulie
  • 1/2 de telina
  • 1 ou
  • 1 lingurita de maioneza
  • ulei pentru maioneza
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

Se fierb cartofii impreuna cu carnea si zarzavaturile. Cartofii se curata de coaja si se taie in felii subtiri. Se procedeaza la fel si cu carnea si cu zarzavaturile. Castravetii murati in otet sau saramura scursi de zeama sunt taiati si ei in felii subtiri.

Din ou, mustar si ulei se face maioneza care se adauga peste zarzavaturile taiate. Se asezoneaza de sare si piper dupa gust. Se amesteca bine apoi, se asaza pe platou.

TIPS-URI

1

pentru un gust mai bun al maionezei se poate pune in ea cateva picaturi de zeama de lamaie sau sare de lamaie diliata cu apa

2

daca la maioneza se foloseste ulei de masline, ea va avea un gust si aroma mai aparte

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata a la boeuf, cu porumb, fara maioneza