Salata de boeuf

de cristinutanicolita in Salate, 3 Ian 2016 | 3690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne vita fiarta
  • 5-6cartofi potriviti
  • 3 morcovi
  • 400 g mazare fiarta
  • un borcan mare de castraveti acri
  • 1/2 borcan gogosarii acri
  • sare
  • 2 lg mustar
  • 500 g maioneza http://www.bucataras.ro/retete/maioneza-rapida-62099.html
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

Legumele se curata,spala si se fierb in apa cu sare.

Pana se racesc legumele se taie castravetii si gogosarii cubulete,si se storc bine de zeama si se pun intr-un castron.

Legumele si carnea se taie cubulete si se aduga peste acrituri.

Se aduga si mazarea fiarta si scursa de zeama.

Se adauga 2 lg mustar si 3/4 din maioneza.

Se omogenizeaza totul si se mai adauga sare daca este necesar.

Se pune salata pe un platou,se orneaza cu restul de maioneza si gogosari,castravetii(dupa imaginatie).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

04.01.2016, 09:57

Rocsi 1

04.01.2016, 18:59

Buna salatica asta

Alexandra Burz 1

04.01.2016, 21:12

Super buna oricand

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf