Salata de boeuf

de CameliaR in Salate, 30 Dec 2015 | 3696 vizualizari

 

Am preparat salata de boeuf pentru Anul Nou. 

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 4 morcovi
  • 300 g carne de pui
  • 2-3 linguri de maioneza
  • castraveti acri
  • gogosari acri
  • sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

Curatam legumele iar apoi le punem la fiert cu un praf de sare. Separat, fierbem carnea de pui. Dupa ce s-au fiert tocam marunt legumele si carnea de pui. Castravetii si gogosarii se taie marunt. Le punem intr-un castron mare.

Apoi punem cele 2-3 linguri de maioneza. Eu am facut maioneza in casa. Am folosit doua galbenusuri fierte, un galbenus crud si o lingurita de mustar. Pisam galbenusurile iar apoi punem putin cate putin ulei pana obtinem cantitatea dorita de maioneza. Amestecam compozitia iar apoi incorporam si maioneza.

Daca vreti ca salata sa fie mai acra mai tocati castraveti si gososari. Puneti sare dupa gust si amestecati. O puteti orna cum doriti.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Folositi maioneza facuta in casa. Este mult mai buna decat cea cumparata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata boeuf