Salata de boeuf

de ela in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2013 | 7719 vizualizari

 

am facut salata de ziua mea...

 

INGREDIENTE

  • cartofi(1/2kg)
  • 3 morcovi potriviti
  • mazare congelata (cam un pumn)
  • 2 bucati telina
  • 3 castraveti murati
  • 2 pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite mustar
  • ulei
  • 1 galbenus crud
  • 1 galbenus fiert tare
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf:

Curatam cartofii, morcovii, pastarnacul, le taiem marunt si le punem la fiert cu pulpele si mazarea in apa cu sare, vegeta si piper pana se inmoaie bine legumele si carnea. Le scoatem intr-o sita si le lasam la scurs si sa se raceasca.

Preparam maioneza din galbenusul fiert maruntit,galbenusul crud,mustar,sare,piper si ulei.La sfarsit adaugam putina zeama de lamaie.

Pulpele de pui le dezosam si le taiem marunt.

Castravetii murati ii taiem marunt.

Punem intr-un bol legumele,carnea si castraveti in care incorporam treptat maioneza si amestecam usor.

Lasam cateva ore la rece.

Ornam dupa gust.

TIPS-URI

1

putem pune si sunca presata taiata cubulete in compozitie si gogosari murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

abstract01 1

18.12.2013, 17:03

Ubulika 1

28.01.2014, 11:31

ce frumoase le-ai facut

simonacallas 1

08.03.2014, 06:43

Foarte frumoasa prezentare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Terina din salata de boeuf