Salata de Boeuf

de marinicayou10 in Salate, 10 Apr 2012 | 3919 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 1 kg morcovi
  • o telina cat un pumn
  • 2 borcane de castraveti acri
  • 2 borcane de gogosari
  • 2 piepti de pui
  • 6-7 linguri de maioneza
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de Boeuf:

Cartofii se pun la fiert cu tot cu coaja.Morcovii se curata de coaja si se fierb si ei.Pieptul de pui se spala si se fierbe separat.Intre timp,noi ne apucam sa tocam marunt gogosarii si castravetii si ii stoarcem de zeama si ii punem intr-un castron mare. Tocam si pieptul de pui si il adaugam peste castraveti si gogosari.Telina o dam toata pe razatoarea cu gauri mici si o adaugam in castron si pe ea.Cartofii fierti bine,se curata de coaja si ii tocam si pe ei cubulete nu prea mici pt ca ei oricum o sa se mai sfarame.Morcovii ii tocam marunt si pe ei .Toate acestea fiind tocate nu ne mai ramane decat sa adaugam sare si piper dupa gust si cateva linguri de maioneza.Amestecam bine si o punem pe un platou si o ornam cu maioneza,cu frunze de patrunjel,gogosari,oua etc..

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de Boeuf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de Boeuf cu sfecla rosie