Salata cu fasole oloaga,sunca,morcovi,usturoi si maioneza

de kamy in Salate, 13 Iul 2011 | 13136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole oloaga
  • morcov
  • sunca de pui
  • usturoi
  • frunze de patrunjel,marar
  • maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu fasole oloaga,sunca,morcovi,usturoi si maioneza:

Fasolea o spalam bine,o punem la fiert in apa cu sare,dupa care o taiem bucatele.

Morcovul il radem subtire.

Sunca o taiem cubulete.

Usturoiul pisat.

Maioneza o facem dintr-un galbenus,o lingura de mustar,ulei cat cuprinde,asa incat sa obtinem o maioneza foarte groasa,pe care o lungim cu smantana.La sfarsit adaugam sare,piper si verdeata tocata marunt.

Le amestecam pe toate,mai adaugam sare si piper daca e nevoie si servim dupa ce a stat cel putin o ora la rece.

Pofta buna!!!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu fasole oloaga,sunca,morcovi,usturoi si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata simpla de vinete