Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui

de Ksenya in Salate, 17 Ian 2019 | 12188 vizualizari

 

Va indemn sa incercati o salata  sanatoasa, consistenta si usor de preparat.
Originea retetei vine de la cazacii din Zaporojie.

 

INGREDIENTE

  • 1 sfecla rosie fiarta sau coapta in cuptor
  • 150 g piept de pui, fiert, copt sau prajit
  • 1 cutie fasole rosie scursa de zeama
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 casraveti potriviti, la otet
  • 1 lingura cu varf maioneza
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • 20 grame unt
  • cateva fire ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui:

Curata sfecla si tai-o julienne si pune-o intr-un castron incapator.

Ceapa tai-o solzisori si soteaz-o in unt pana devine sticloasa si adaug-o peste sfecla.

Adauga fasolea.

Castravetii ii tai tot julienne si adauga-i in castron.

La fel procedezi si cu pieptul de pui taiat cubulete.

Adauga maioneza, amesteca bine si potriveste salata de sare si piper.

Inainte de a o servi. las-o la rece pentru 20 min.

Orneaza cu ceapa verde.

Pofta buna!

 

 

 

TIPS-URI

1

Daca doresti ca salata sa fie mai dietetica, inlocuieste maioneza cu sos de iaurt

2

Daca vrei, poti inlocui maoneza sau sosul de iaurt cu ulei de masline, insa gustul va fi altul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata capriciu