Sabayon pasional cu capsune si foite de migdale

de Bucataras in Dulciuri, 22 Dec 2013 | 3425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  4 galbenusuri
  • 120 gr  zahar pudra
  • cescute de cafea cu vin spumant Prahova Valley demisec
  • 4 varfuri de lingurita de faina
  • 4 lingurite de suc de lamaie
  • 20g  praf de zahar vanilat
  • foite de migdale
  • Capsuni
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sabayon pasional cu capsune si foite de migdale:

Se bat galbenusurile cu zaharul pana se obtine o spuma alba. Se pun intr-un recipient care merge la bain-marie. Se adauga faina, apoi spumantul si se amesteca in continuu. Se ia de pe foc cand amestecul spumeaza si are o buna consistenta.
 

Se monteaza in boluri, se adauga jumatati de capsuni si se pudreaza cu migdale si zahar vanilat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sabayon pasional cu capsune si foite de migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu aluat de cartofi si umplutura de branza