Crema de mascarpone cu piersici

de Oana in Dulciuri, 23 Iun 2010 | 12481 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie mascarpone- 200 g
  • un pachet branza de vaci sau crema de branza pufoasa- 250 g
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 2 linguri zahar pudra
  • o lingurita extract de vanilie
  • 3 piersici
  • o lingura zeama lamaie
  • o lingurita cu miere
  • 200 ml frisca
  •  ciocolata rasa pt. decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de mascarpone cu piersici:

Branza de vaci (crema de branza) si mascarpone le-am mixat impreuna cu zaharul vanilat  si zaharul pudra pana am obtinut o crema omogena si pufoasa. Am adaugat apoi vanilia. Am impartit crema in mod egal in patru cupe. Piersicile spalate si fara coaja le-am mixat cu blenderul pana am obtinut un piure fin. Am adaugat apoi  mierea si lamaia. Am pus  piureul de piersici peste crema de branza si le-am lasat la rece o ora. In momentul servirii am ornat cu frisca si ciocolata rasa. 

TIPS-URI

1

 Frisca se poate amesteca in crema si se poate orna cu fructele taiate cubulete in loc de piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de mascarpone cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata,mascarpone si banane